:: Tel./fax: +385 51 257 414 :: Email:mramoterm@mramoterm.hr

#ostanidoma

Poštovani partneri, kupci i svi koji ćete to postati,
Zbog pandemije koronavirusa, te na osnovu odluka kriznog stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske, odlučili smo prilagoditi poslovanje i.p. Mramoterm. Tako Vas pozivamo na odgovornost, a nama prepustite brigu za udobnost Vašeg doma.
VELEPRODAJA:
Molimo Vas da narudžbe i upite za proizvode dogovarate telefonom ili e-mailom. Svaki dolazak u uredske prostore, ako je neminovan dogovorite unaprijed telefonski kako bi se osigurali uvjeti za siguran kontakt prema preporukama stožera.
MALOPRODAJA:
Zbog mjera prevencije širenja virusa nećemo biti u direktnom kontaktu s kupcima. Plaćanje je moguće putem ponude uplatom na žiro račun tvrtke ili karticama na našoj internet stranici - WSPayWPOS-a.
Za sve konzultacije i pomoć pri narudžbama molimo Vas da nas kontaktirate.
• telefon: 051/ 257-414
• Mob: 098/ 443 636 – Mramoterm
• Mob: 098/ 662 818 – Mramoterm klimatizacija
• e-mail: mramoterm@mramoterm.hr
SKLADIŠTE – IZDAVANJE ROBE:
Ukoliko se nalazite na području grada Rijeke mi ćemo Vam besplatno dostaviti kupljene proizvode na Vašu adresu. Ostale dostave u RH vršimo dostavnm službom. S druge strane ako želite osobno preuzeti robu, za izdavanje iste molimo Vas da se u skladišnom prostoru zadržavate u što kraćoj mjeri ili da za preuzimanje pričekate ispred skladišta, na otvorenom prostoru.
Molimo Vas da po naručenu robu ne dolazite odmah nego da ostavite minimalno 1 sat kako bi se u skladištu roba pripremila.
Kako bi se osigurali na vrijeme nudimo Vam mogućnost rezervacije termina montaže.
Mi smo tu zbog Vas a Ti zbog svih nas i zbog sebe #OSTANIDOMA!
Vaš Mramoterm!

INFORMATION AND SALE

Tel./fax: +385 51 257 414
iva@mramoterm.hr

TECHNICAL SUPPORT

Tel./fax: +385 51 257 161
elviro@mramoterm.hr