:: Tel./fax: +385 51 257 414 :: Email:mramoterm@mramoterm.hr

Votre voix

Poštovani,
Vaše ploče (5 kom) kupio sam i montirao prije gotovo 20 godina. Tri sam kroz vrijeme rata poklonio, imam još 2. Kombiniram grijenje kuće s plinskom peći. Znam da ću na godinu urediti grijanje cijele kuće vašim novim pločama. Mi hrvati smo prepametni, ne znamo saslušati, razmisliti, izračunati, jednostavno se povodimo starim "dokazanim" navikama. Svi sve znaju, zato nam i je kako je, jer mi smo najpametniji! Da ne bi! Ploče mi je preporučio pok. gosp. Filak iz nekad. firme "Solić" iz Valpova. Živim u Belišću i ako sam nešto dobro odlučio u zadnjih 20 godina, onda je to Mramoterm. Veseli me nova paleta i na godinu prelazim na komplet grijanje pločama. Vašu web adresu proslijedit ću prijateljima. Srdačan pozdrav uz iskrene čestitke za Božić i Novu godinu. Želim Vam Mir i dobro!

Poštovani,

želim pohvaliti mramorne ploče, koje koristimo u kući već 4 godine. Ocjena 10 od 10. Grijemo se isključivo pločama. Ušteda je nevjerojatna, skuplje bi bilo grijanje na drva. Da ne govorimo o čistom zraku, bez dima, brige o dimnjaku, spremanju i cijepanju drva. Najveća prednost je što konačno možemo kuću mirno zatvoriti usred zime, i otići negdje na par dana ili duže. Kuća nas uvijek dočeka topla! Mramorne ploče se možda čine skupe kao početna investicija, ali iz dugogodišnjeg iskustva tvrdim da se višestruko isplate. Svaka čast, Mramoterm! Ako je netko zainteresiran, mi smo u mjestu Dubranec, blizu Zagreba (Vukomeričke Gorice), ukoliko nas želite kontaktirati i vidjeti ploče u punom sjaju, pišite mi: jones@net.hr Lijep pozdrav Nela Soldatov-Jones.

Poštovanje,
g.Gugić nam je došao montirati Vašu 'mramoterm' ploču već u ponedjeljak popodne. Koristimo se ovom vrstom grijanja prvi puta u životu.
Nakon 3 dana mogu reći da smo oduševljeni-ugodno, čisto, ne zuji - sve pet! Hvala i na učinkovitoj, vrlo brzoj ugradnji. Pozdrav firmi i Petri.
Bit ću slobodna Vas reklamirati u svom susjedstvu.
Postovani Elviro,
Zelim da Vam prenesem moje pozitivno iskustvo sa Vasim grijacim plocama.
Gospodin Dominikovic je ugradio mramoterm ploce u stanu moje majke u Dubrovniku. Zagrijavanje maminog stana u staroj kamenoj kuci u starome gradu u Dubrovniku je bilo odlicno tokom cijele zime. Zbog odlicnog iskustva sa Vasim grijacim plocama smo uveli isto grijanje i u drugom stanu u istoj kuci, a planiramo i u potkorvlju nakon renoviranja.
Cjelokupna potrosnja elektricne energije pri kvalitetnom zagrijavanju stanja  je prihvatljiva.
Nadalje zelim da istaknem da je gospodin Dominikovic na veoma profesionalan i ugodan nacin obavio svoj posao. Ostalo je samo da se sledecom prilikom poprave neki nosaci koji trebaju podrsku (npr. na gipsanim zidovima), sto smo se gosp. Dominikovic i ja vec dogovorili.
Zelim Vam i dalje puno profesionalnog uspjeha sa Vasim veoma kvalitetnim prozvodom.
Sa postovanjem,
Miralem Pasic
Jako sam zadovoljan ucinkom grijanja mramornih ploča, tako da mi dvije klime rade iskljucivo na modu odvlazivanja, bez grijanja. Stan mi je na sjevernoj strani zgrade i gleda direktno na Dinaru, pa su udari bure izuzetno jaki. Klima jako isusuje zrak, i zato sam se odlucio na kupovinu 2 mramorne ploce. Povezano s vanjskom alu-stolarijom koju sam prethodno ugradio, mramoterm grijanje predstavlja najbolje rjesenje za grijanje stanova, tako da cu ove jeseni pojacati sustav s jos dvije ploce i zakljuciti sustav centralnog grijanja u svom stanu (60 m2).
Poštovani,
s obzirom na zadovoljstvo koje osjećam vezano za ugodno okruženje u kojem živim u zimskim mjesecima, zahvaljujući vašim grijačim pločama, red je da vas pohvalim i preporučim svim zainteresiranima.
Prije nego što sam odlučila na koji način riješiti grijanje u stanu, dugo vremena sam se raspitivala, konzultirala i savjetovala. Moram priznati da je i estetska strana bila bitna pri odabiru, a najviše cijena grijanje koja se točno poklapa s vašim izračunom.
Zahvaljujem, sve pohvale.
Višnja Lasić
Poštovani,
prošle godine montirali ste mi tri MRAMOTERM grijaće ploče, s kojima sam vrlo zadovoljan. Prvobitne nedoumice i sumnjičavost nestale su nekoliko dana nakon uključivanja ploča. Prošlih godina koristili smo peć na kruta goriva i u prosjeku trošili 5 - 6 m3 drva. Zanimljivo je kako su izdaci (i pored poskupljenja el. energije od 01.09.02.) za grijanje gotovo identični. Dakako ugodu, komoditet, nikakvo održavanje i ravnomjerno raspoređenu toplinu u prostoriji, koje pružaju vaše ploče nemoguće je usporediti s onim razdobljem - prije ploča!
Najljepše se zahvaljujem na lijepim željama povodom predstojećih blagdana i Nove godine. Dakako uzvraćam istom mjerom. Koristim priliku da Vam se jos jednom zahvalim na brzoj montaži grijaćih ploča kod mojih roditelja, kažu, (a to potvrdjujem i ja) da im nije nikad bilo toplo i ugodno kao ove zime! Mnogo sreće (mislim da ona podrazumijeva sve)! Mladenko Kuljanić s obitelji
Nikola Kuljanić

Draga Iva,

želim se zahvaliti Vama i djelatnicima koji su mi montirali grijaću ploču.
Došli su nam na vrijeme, bili su jako ljubazni i dali su mi savjete  gdje najbolje montirati ploču, te su svoj posao obavili vrlo profesionalno. Bio sam impresioniran!

Lijepo je današnji dan vidjeti dobru uslugu i ljude koji su ponosni na svoj posao. Još jednom puno hvala. Sigurno ću Vaš proizvod dalje preporučiti. Znam da su i drugi ljudi u mojoj zgradi zainteresirani za kupnju grijaćih ploča i siguran sam da će ih kupiti od Vas  kada budi vidjeli kako dobro ploče griju, te  kada vide kako su ih Vaši djelatnici  montirali.

Uz srdačne pozdrave,

Michael Buzzing

Jednostavno sam oduševljen Vašim pločama. Ugradio sam ih prije 5 godina i nemam nikakvih problema.

Samo nastavite tako!

INFORMATIONS ET VENTE

Tel./fax: +385 51 257 414
iva@mramoterm.hr

SUPPORT TECHNIQUE

Tel./fax: +385 51 257 161
elviro@mramoterm.hr