:: Tel./fax: +385 51 257 414 :: Email:mramoterm@mramoterm.hr

Haier

Klimatizacijski sustavi Haier predstavljaju visoko kvalitetna i inovativna rješenja u području klimatizacije kućnih, komercijalnih i industrijskih prostora. Zidne unutarnje jedinice predstavljaju suvremeni dizajn te kvalitetu materijala koja je popraćena naprednim funkcijama uređaja.

SLIKA 1


Haier klima uređaji omogućuju krajnjim korisnicima bezbrižno korištenje klima uređaja uz 5 godina jamstva.

h9


Početkom 2020. brand Haier dobio je nekoliko priznanja od neovisne agencije za istraživanje svjetskog tržišta Euromonitor International:


• Haier je No.1 u svijetu u kategoriji „pametnih“ klima uređaji s mogućnošću povezivanja. Haier je ostvario 29,4% tržišnog udjela u navedenoj kategoriji.
• Haier je No.1 u svijetu u kategoriji klima uređaja s funkcijama za samočišćenje i filtriranje zraka. Haier je ostvario 43,4% tržišnog udjela u navedenoj kategoriji.
• Haier je No.1 prema prodaji kineskih klima uređaja s vlastitim brandom.

 

SLIKA 3


Haier klima uređaji poznati su po atraktivnom dizajnu i naprednim funkcijama zbog kojih će svatko zavoljeti klimatizirani zrak, pa čak i oni koji su protivnici ovakvog načina hlađenja za vrijeme ljetnih vrućina.

 

 Screenshot 2019 05 06 at 14.24.31


3 razloga zašto odabrati Haier:

1. Haier klima uređaj ima funkciju 3D ispuha zraka koja osigurava osjećaj svježine i ugode u svakom dijelu klimatiziranog prostora. 

2. Funkcija Super tihi rad omogućava nečujni rad klima uređaja zbog čega je najbolji odabir ako klima uređaj planirate staviti u spavaću sobu. 

3. WI-Fi modul omogućava vam kontrolu vašeg klima uređaja s udaljenih lokacija, te ima razne funkcije – tjedni timer, pojedinačna ili grupna kontrola i sve funkcije daljinskog upravljača.

 

Kontaktirajte nas na: ⬇️
📧 mail: lucija@mramoterm.hr ili
📞 tel: 091 5027 286

INFORMACIJE I PRODAJA

Tel./fax: +385 51 257 414
Mramoterm ploče za grijanje:
iva@mramoterm.hr
Klimatizacija:
lucija@mramoterm.hr

TEHNIČKA PODRŠKA

Tel./fax: +385 51 257 161
Mramoterm ploče za grijanje:
elviro@mramoterm.hr
Klimatizacija:
danijel@mramoterm.hr