:: Tel./fax: +385 51 257 414 :: Email:mramoterm@mramoterm.hr

Interijeri: toplina sa stilom

Ekološko i ekonomično grijanje dizajneri su ukomponirali u moderno i funkcionalno oblikovana grijaća tijela koja se mogu uklopiti u svaki prostor


Dizajneri grijaćih tijela uspješno su odgovorili izazovu koji su pred njih stavili moderni, minimalistički uređeni stanovi i užurbani način života, a pritom zadovoljili ekološke i ekonomske zahtjeve. Radijatori, grijaće ploče i infracrvene grijalice zauzimaju sve manje prostora, mogu se gotovo neprimjetno uklopiti u svaku prostoriju ili pak - ako su primjerice dizajnirani u obliku slike ili ogledala - postati ukras stana. Veliki izbor takvih grijaćih tijela pruža i naše tržište.

1. Grijaće ploče ugodno i ujednačeno zagrijavaju prostorije, predstavljaju ekološki čisto grijanje i ne isušuju zrak. Ploče se izrađuju od kamena, vješaju se na zid i ne zauzimaju puno prostora. Njihov rad i potrošnju lako je regulirati. Atraktivna grijaća ploča od mramora (slika gore) efektno djeluje u trendi kupaonici boje čokolade. Kamena grijaća ploča u zimskom vrtu (slika lijevo) funkcionalno je i lijepo rješenje grijanja tog zahtjevnog prostora (Mramoterm).

20.04.'09 - Izvor : TENA

INFORMACIJE I PRODAJA

Tel./fax: +385 51 257 414
Mramoterm ploče za grijanje:
iva@mramoterm.hr
Klimatizacija:
lucija@mramoterm.hr

TEHNIČKA PODRŠKA

Tel./fax: +385 51 257 161
Mramoterm ploče za grijanje:
elviro@mramoterm.hr
Klimatizacija:
danijel@mramoterm.hr