:: Tel./fax: +385 51 257 414 :: Email:mramoterm@mramoterm.hr

Ponuda +

Posebne izvedbeŽelite li nešto novo, jedinstveno i prilagođeno Vašim željama !? Mramoterm ploče izrađene od prirodnih materijala ( kamena, mramora, granita ), uz već poznatu estetsku vrijednost, od sada možete imati i u posebnoj izvedbi.

Mramorna grijaća tijela u raznim oblicimaPrikaz Mramoterm grijaće piramide potvrđuje da smo u mogućnosti napraviti i grijaća tijela od mramora u drugim oblicima kako bi grijala i estetski uljepšala Vaš prostor.

Električni roštiljOmogućava brzu i jednostavnu pripremu hrane na roštilju na zdrav način. Hrana se peće u vlastitoj masnoći i pri tom ne upija CO koji nastaje prilikom upotrebe vatre.

grijaczanogeAko imate slabu cirkulaciju i malo se krećete, a posao provodite za stolom u kancelariji, grijač za noge pomoći će Vam da Vaše noge ostanu tople i dok sjedite. Izrađuje se od granita koji se stavlja u metalni okvir ( dimenzije po narudžbi ). Sadrži termostat za regulaciju temperature.

Izrada toplih pultova za ugostiteljstvo. Pultovi se izrađuju od raznih vrsta mramora ili granita u željenim dimenzijama.

telecontrolNudimo opciju daljinskog uključivanja i upravljanja grijanjem i ostalim potrošačima, klasičnim telefonom ili mobitelom. Opširnije: www.microel.hr

 

TELECONTROL KATALOG 2010.pdf (613kB)

 

Ovaj praktičan nosač ručnika prilagođen za Mramoterm ploču, tijekom njenog grijanja omogućiti će grijanje i sušenje ručnika. Nosač je dostupan u dvije varijante, metalnoj i inox izvedbi.

INFORMACIJE I PRODAJA

Tel./fax: +385 51 257 414
Mramoterm ploče za grijanje:
iva@mramoterm.hr
Klimatizacija:
lucija@mramoterm.hr

TEHNIČKA PODRŠKA

Tel./fax: +385 51 257 161
Mramoterm ploče za grijanje:
elviro@mramoterm.hr
Klimatizacija:
danijel@mramoterm.hr