:: Tel./fax: +385 51 257 414 :: Email:mramoterm@mramoterm.hr

Potpuno rješenje

Mramoterm grijaća ploča u potpunosti rješava Vaše potrebe za grijanjem.

completeKorištenjem višestoljetnog iskustva uporabe kamena u grijanju, naprednog razmišljanja i tehnologije, stvorili smo zdrav i jednostavan, ekonomski, ekološki i estetski potpuno riješen način grijanja. Mramoterm grijaća ploča je naš proizvod i s ponosom možemo reći da su tisuće zadovoljnih kupaca od 1986. do danas potvrda kvalitete našeg proizvoda i našeg iskustva.

Mramoterm ploča štedi 25-50% energije u odnosu na ostale vrste grijanja. Toplinskim zračenjem zagrijavaju se čvrsta tijela, koja služe kao spremnici topline održavajući ugodnu temperaturu u prostoru s potrošnjom od cca 400 - 500 Wh po m2/24h.

Sve navedeno govori da kupnja proizvoda, a naročito onih među kojima živimo, ne bi smjela biti hir i razmetanje već odgovoran postupak, ponajprije spram samom sebi. Nadamo da ćete odabrati naš proizvod koji će Vam zasigurno biti dugogodišnji pratilac u životu kako zbog cijene tako i zbog čistoće iskorištavanja i očuvanja čistog okoliša. MRAMOTERM Vam omogućava živjeti zdravije i ugodnije kao POTPUNO RJEŠENJE grijanja.

Mramoterm grijanje je zdravije i ugodnije. U odnosu na klasični način grijanja isušivanje zraka i razlika između stropa i poda, svedena je na minimum. Potpuno smo eliminirali sva štetna zračenja, buku i vibracije, mogućnost opeklina ili strujnog udara dodirom. Mramoterm grijaće ploče u potpunosti odgovaraju svim propisima o zaštiti i sigurnosti.

INFORMACIJE I PRODAJA

Tel./fax: +385 51 257 414
Mramoterm ploče za grijanje:
iva@mramoterm.hr
Klimatizacija:
lucija@mramoterm.hr

TEHNIČKA PODRŠKA

Tel./fax: +385 51 257 161
Mramoterm ploče za grijanje:
elviro@mramoterm.hr
Klimatizacija:
danijel@mramoterm.hr