:: Tel./fax: +385 51 257 414 :: Email:mramoterm@mramoterm.hr

Toshiba

love is in the air 1 f03bea7a
Jednostavno. Inteligentno. Pametno.
S pomoću natpisa „Ljubav je u zraku“ možemo na najbolji način prenijeti „veći osjećaj ugode“ kao glavnu korist ovog klimatizacijskog uređaja. Toshiba donosi veći sklad, veću produktivnost, više mira, veću učinkovitost… Kratko rečeno Toshiba donosi „ljubav u zraku“.

toshiba frigo kor 14

Tvrtka TOSHIBA Air Conditioning predstavlja učinkovitost svjetske klase, višestruku prilagodljivost i vrhunsku kvalitetu, a ulaže u najsuvremenije tehnologije za pronalaženje pionirskih rješenja za naš svijet i poboljšanje kvalitete života.

unnamed

 

Dva načina pogona – hibridni inverter
Za pogon kompresora TOSHIBA kombinira principe impulsno-amplitudne i impulsno-širinske modulacije (kratko PAM i PWM). Time hibridno invertersko upravljanje reagira na oba profila zahtjeva koje postavlja klima uređaj. Ako je razlika između trenutačne i željene temperaturne vrijednosti velika, a željenu treba brzo dostići, uključen je način rada PAM – ovdje je važna funkcija „High Power”. Kad se željena vrijednost dostigne, održavat će se s minimalnom potrošnjom energije (način rada PWM).

SLIKA 2


Zašto odabrati klima uređaj Toshiba?
- Ušteda energije
Hibridnim upravljanjem uređaj automatski mijenja način rada između rada velike snage i rada uštede energije. To omogućuje minimalnu potrošnju električne energije.

- Bolja regulacija temperature
Zahvaljujući modulirajućem pogonu uređaj vrlo brzo postiže željenu temperaturu. Stabilna temperatura je osigurana.

- Jedinstvena ugodnost
Uređaj radi vrlo tiho i zato vam ne ometa dnevne aktivnosti i san.

- Maksimalna energetska učinkovitost
Uređaj je osobito učinkovit pri djelomičnom opterećenju. S obzirom da uređaji i hlade i griju, mogu se upotrebljavati tijekom cijele godine. Uređaj postiže najmanje razred energetske učinkovitosti A s obje funkcije.

 

Kontaktirajte nas na: ⬇️
📧 mail: lucija@mramoterm.hr ili
📞 tel: 091 5027 286

INFORMACIJE I PRODAJA

Tel./fax: +385 51 257 414
Mramoterm ploče za grijanje:
iva@mramoterm.hr
Klimatizacija:
lucija@mramoterm.hr

TEHNIČKA PODRŠKA

Tel./fax: +385 51 257 161
Mramoterm ploče za grijanje:
elviro@mramoterm.hr
Klimatizacija:
danijel@mramoterm.hr