:: Tel./fax: +385 51 257 414 :: Email:mramoterm@mramoterm.hr

Dobro je znati

Važne osnove za projektiranje grijanja: da bismo proračunali optimalne toplinske potrebe za Vaš prostor, moramo od Vas ili Vašeg arhitekte dobiti što detaljniji opis gradnje ili potrebne nacrte. Ovo možda zvuči kao dodatni trošak, ali nije tako. Sve što trebamo Vi ste već morali napraviti, da biste dobili dozvolu za gradnju, a to je: 1. vrsta i debljina vanjskih zidova; 2. podovi i tavanice; 3. broj i vrsta prozora; 4. oblik i izolacija krova; 5. broj katova i položaj kuće.

In cooperation with ELTEH company from Rijeka we have additionally reduced the electrical power consumption.

Zajedno s Tehničkim fakultetom iz Rijeke, pokrenut projekt ispitivanja našeg proizvoda. S obzirom na to da smo pioniri u ovoj grani i da o proizvodu nismo mogli ništa naučiti iz postojeće literature (do sada nije ništa pisano o ovom proizvodu, nego smo sve učili kroz praksu), u suradnji s Tehničkim fakultetom iz Rijeke, pokrenuli smo projekt potpunog ispitivanja postojećeg modela našeg proizvoda i izradu računalnog programa, koji bi nam pomogao pri projektiranju novih modela. Nadamo se da bi navedeno ispitivanje bilo temelj za izradu još kvalitetnijeg proizvoda, čime bi mogli još bolje konkurirati na vrlo zahtjevnome svjetskom tržištu. Uvjereni u bolje poslovne rezultate u skoroj budućnosti, želimo i dalje stvarati nova dostignuća kako u našoj gospodarskoj grani tako i u široj javnosti.

The MRAMOTERM heating slab does not require any special care; it is enough to wipe the external surface with a soft wet cloth which has previously been dipped in water and then squeezed for any excess water. Do never use detergent or any chemical substance.  The surface can be damaged or lose its shine if any such chemical substance has been used on it.

INFORMAZIONI E VENDITA

Tel./fax: +385 51 257 414
iva@mramoterm.hr

SUPPORTO TECNICO

Tel./fax: +385 51 257 161
elviro@mramoterm.hr