:: Tel./fax: +385 51 257 414 :: Email:mramoterm@mramoterm.hr

Dobro je znati

Usporedba Mramoterm grijanja i sustava centralnog grijanja na plin za Zagreb / Rijeku

Važne osnove za projektiranje grijanja: da bismo proračunali optimalne toplinske potrebe za Vaš prostor, moramo od Vas ili Vašeg arhitekte dobiti što detaljniji opis gradnje ili potrebne nacrte. Ovo možda zvuči kao dodatni trošak, ali nije tako. Sve što trebamo Vi ste već morali napraviti, da biste dobili dozvolu za gradnju, a to je: 1. vrsta i debljina vanjskih zidova; 2. podovi i tavanice; 3. broj i vrsta prozora; 4. oblik i izolacija krova; 5. broj katova i položaj kuće.

U suradnji s tvrtkom ELTEH iz Rijeke izradili smo sustav za racionalizaciju potrošnje el. energije i upravljanja vršnim snagama, kojim smo dodatno smanjili ukupne troškove el. energije za grijanje i ostale potrošače.

Zajedno s Tehničkim fakultetom iz Rijeke, pokrenut projekt ispitivanja našeg proizvoda. S obzirom na to da smo pioniri u ovoj grani i da o proizvodu nismo mogli ništa naučiti iz postojeće literature (do sada nije ništa pisano o ovom proizvodu, nego smo sve učili kroz praksu), u suradnji s Tehničkim fakultetom iz Rijeke, pokrenuli smo projekt potpunog ispitivanja postojećeg modela našeg proizvoda i izradu računalnog programa, koji bi nam pomogao pri projektiranju novih modela. Nadamo se da bi navedeno ispitivanje bilo temelj za izradu još kvalitetnijeg proizvoda, čime bi mogli još bolje konkurirati na vrlo zahtjevnome svjetskom tržištu. Uvjereni u bolje poslovne rezultate u skoroj budućnosti, želimo i dalje stvarati nova dostignuća kako u našoj gospodarskoj grani tako i u široj javnosti.

MRAMOTERM grijaća ploča ne zahtjeva posebnu njegu. Dovoljno je vanjske površine prebrisati mekom vlažnom krpom koju prethodno umočite u vodu i ocjedite. Nemojte nikada upotrebljavati deterdžente i kemijska sredstva. Moguća su oštećenja i gubljenje sjaja površina koje su došle u kontakt s kemijskim agensima.

INFORMACIJE I PRODAJA

Tel./fax: +385 51 257 414
Mramoterm ploče za grijanje:
iva@mramoterm.hr
Klimatizacija:
lucija@mramoterm.hr

TEHNIČKA PODRŠKA

Tel./fax: +385 51 257 161
Mramoterm ploče za grijanje:
elviro@mramoterm.hr
Klimatizacija:
danijel@mramoterm.hr