Iz medija

Ekonomično:

Bašćanska ploča kao inspiracija

Spoj dizajna i funkcionalnosti

Nas je oduševila zadnja verzija proizvoda koji spaja lijepi dizajn i funkcionalnost, a radi se o mramornoj grijaćoj ploči koja nosi poznati hrvatski motiv.

Mramoterm je izradio mramornu grijaću ploču na kojoj je tehnikom pjeskarenja izrađena replika Bašćanske ploče.
Saznaj više

Smanjite troškove grijanja i unestite elegancije u svoj dom

Inovativan, ekološki prihvatljiviji, zdraviji način grijanja koji ne narušava estetiku prostora.

Mramoterm grijaće ploče izrađene su od prirodnog materijala i potpuno su sigurne jer nema opasnosti od štetnih zračenja, opeklina ili strujnog udara, a usto ne izazivaju nikakvu buku ili vibracije. Jednostavne su za održavanje, a postavljaju se brzo i lako na bilo koji zid u prostoriji.

Mramoterm grijaće ploče ne zagrijavaju samo zrak oko sebe, već i podove, zidove i stropove koji na taj način postaju svojevrsni spremnici topline što ih čini neusporedivo efikasnijima od drugih načina grijanja pa tako štede između 25 i 50% energije u odnosu na klasična rješenja grijanja.
Saznaj više

Potpuno rješenje grijanja

Osviješteni način iskorištavanja energije

Došlo je ono doba godine kada temperature samo padaju i vjerojatno je velika većina vas odavno počela uključivati svoje klime, kalorifere i grijalice, plinsko ili centralno grijanje. No, u duhu ekološki osviještenog načina iskorištavanja energije koji je u posljednje vrijeme sve prisutniji, a u percepciji korisnika sve važniji, mnogi će od nas, uz ustaljene varijante zagrijavanja prostorija u kojima borave, posegnuti za nekim suvremenim, dugotrajnijim i za okoliš prikladnijim mogućnostima te vizualno atraktivnijim rješenjima.
Saznaj više

Ekonomično:

Mramoterm grijaće ploče

Spoj dizajna i funkcionalnosti

Usprkos uvriježenom mišljenju kako je grijanje na struju skupo i potencijalno opasno, Mramoterm grijaće ploče nas uvjeravaju u suprotno. Uz rastuće cijene fosilnih goriva i cijenu uvođenja i održavanja centralnog grijanja mramorne ploče postaju isplativija alternativa. 
One toplinskim zračenjem proizvode puno ugodniju toplinu, a pri tom koriste manje energije, ne isušuju zrak i ne dižu prašinu. 
Mramorna ploča estetski podiže prostor, jednostavno se održava, trajna je a pri radu nema emisije plinova.
U svakom slučaju rješenje o kojem valja razmisliti.

Izvor: Uredi dom

objavljeno dana: 4. 12. 2006.

Ekonomično:

Interijeri: toplina sa stilom

Ekološko i ekonomično grijanje dizajneri su ukomponirali u moderno i funkcionalno oblikovana grijaća tijela koja se mogu uklopiti u svaki prostor

Dizajneri grijaćih tijela uspješno su odgovorili izazovu koji su pred njih stavili moderni, minimalistički uređeni stanovi i užurbani način života, a pritom zadovoljili ekološke i ekonomske zahtjeve. 

Radijatori, grijaće ploče i infracrvene grijalice zauzimaju sve manje prostora, mogu se gotovo neprimjetno uklopiti u svaku prostoriju ili pak - ako su primjerice dizajnirani u obliku slike ili ogledala - postati ukras stana. Veliki izbor takvih grijaćih tijela pruža i naše tržište.
Grijaće ploče ugodno i ujednačeno zagrijavaju prostorije, predstavljaju ekološki čisto grijanje i ne isušuju zrak. Ploče se izrađuju od kamena, vješaju se na zid i ne zauzimaju puno prostora. Njihov rad i potrošnju lako je regulirati.
Atraktivna grijaća ploča od mramora  efektno djeluje u trendi kupaonici boje čokolade. 

Kamena grijaća ploča u zimskom vrtu funkcionalno je i lijepo rješenje grijanja tog zahtjevnog prostora.

Izvor: TENA

objavljeno dana: 420 4. 2009.

Mramoterm - starinsko grijanje na moderan način

Mramoterm grijaće ploče u potpunosti odgovaraju svim propisima o zaštiti i sigurnosti.

Domaće poduzeće Mramoterm u potpunosti je iskoristilo i usavršilo proizvodnju grijaćih tijela u kombinaciji kamenih ploča i grijača na električnu struju.

Završni proizvod je kvalitetan grijaći element koji se može postaviti bilo gdje u stanu ili kući ne remeteći estetsku vrijednost prostora. 

Tako je stvoreno grijanje koje je daleko zdravije i ugodnije od klasičnog grijanja na plin, drva ili lož ulja.
U odnosu na klasični način grijanja isušivanje zraka i temperaturna razlika između stropa i poda, svedena je na minimum. Potpuno su eliminirana sva štetna zračenja, buka i vibracije, kao i mogućnost opeklina ili strujnog udara dodirom. 
Saznaj više

Mramorne ploče grijanje budućnosti!

Obiteljsko poduzeće Mramoterm na INOVI 2000 osvojilo je Srebrnu plaketu

Zahvaljujući novim rješenjima za polaganje grijača, mramorna ploča više ne puca, a postignut je i bezgranični vijek trajanja.
Mramoterm ploča jednostavan je primjer grijanja budućnosti koje se odlikuje niskom potrošnjom energije, te ekološkom prihvatljivošću. No, kako nam je u planu izići izvan europskog tržišta, prvenstveno u Ameriku, zbog razlika u naponima to iziskuje dodatna ulaganja i nova rješenja. Zbog toga će biti još inovacija na pločama, a zbog američkog trenda tvz. prirodnih proizvoda i zdravog grijanja, mislim da će naša ploča imati puno uspjeha - ističe Poljičanin.
Saznaj više

Mramoterm na tržištu Skandinavije i Beneluxa

Predstavnici riječkog Mramoterma i nizozemske tvrtke Krystallic potpisali pismo namjere o budućoj poslovnoj suradnji

Predstavnici riječkog Mramoterma i nizozemske tvrtke Krystallic potpisali su jučer u Rijeci pismo namjere o budućoj poslovnoj suradnji, što je prvi izravni rezultat hrvatsko-nizozemskog razvojnog projekta Croatian Development Framework, čiju realizaciju posredstvom Senter Internationala i hrvatskog Ministarstva gospodarstva financira Kraljevina Nizozemska.

Riječ je o projektu što se u svrhu jačanja ekonomske suradnje između Nizozemske i zemalja srednje i istočne Europe u Hrvatskoj provodi posredstvom četiri regionalna centra – riječkog Porina, Međimurskog poduzetničkog centra, Centra za poduzetništvo Osijek i Tehnološkog centra Split.
Saznaj više

Najveća svjetska izložba inovacija INPEX

INPEX 2000, Zlatna medalja, Pittsburgh / SAD

Hrvatsko izaslanstvo postiglo je na najvećoj svjetskoj izložbi inovacija INPEX, koja je upravo završila u Pittsburghu, još jednom, izuzetan uspjeh. 

Hrvatske inovacije i novi proizvod - njih petnaest, nagrađeno je u konkurenciji 2.000 inovacija iz 35 država sa 17 vrijednih odličja, devet zlatnih, pet srebrnih, jedna brončana i dvije posebne nagrade, svrstavaju Hrvatsku ponovo u sam svjetski vrh inventivnog stvaralaštva.

Zlatna medalja i interes posjetitelja iskazan je za Grijaću mramornu ploču, tvrtke Mramoterm iz Rijeke.
Saznaj više
KONTAKTI
Mramoterm
35 godina s Vama
INFORMACIJE I PRODAJA

Tel./fax: +385 51 257 414

Mramoterm ploče za grijanje:
iva@mramoterm.hr

Klimatizacija:
lucija@mramoterm.hr
TEHNIČKA PODRŠKA

Tel./fax: +385 51 257 161

Mramoterm ploče za grijanje:
elviro@mramoterm.hr
URED

Tel: +385 51 257 414
Fax: +385 51 257 161
mramoterm@mramoterm.hrSkype: mramoterm.grijanje
Copyright © Mramoterm
Marinići b.b., 51216 Viškovo. Hrvatska
GPS: N. 45.37 091, E. 14.39 089
Kartično plaćanje: Maestro, Mastercard, Visa, Diners