MRAMOTERM

PONUDA+

PONUDA +

Posebne izvedbe

Želite li nešto novo, jedinstveno i prilagođeno Vašim željama? Mramoterm ploče izrađene od prirodnih materijala (kamena, mramora, granita), uz već poznatu estetsku vrijednost, od sada možete imati i u posebnoj izvedbi.

Nudimo Vam opciju obrade pjeskarenja raznih motiva na Mramoterm ploči po Vašoj želji, kao i mogućnost obrade štokovanjem. Budite jedinstveni i oplemenite svoj prostor posebnim primjerima Mramoterm grijaćih ploča.

Grijaća tijela u raznim oblicima

Prikaz Mramoterm grijaće piramide potvrđuje da smo u mogućnosti napraviti i grijaća tijela od mramora u drugim oblicima kako bi grijala i estetski uljepšala Vaš prostor. Na slici je prikazana trostrana piramida ukupne grijaće snage 1200 W ( 3x400 W ) s opcijom termostata na daljinsko upravljanje.

Električni roštilj

Omogućava brzu i jednostavnu pripremu hrane na roštilju na zdrav način. Hrana se peće u vlastitoj masnoći i pri tom ne upija CO koji nastaje prilikom upotrebe vatre.

Grijač za noge

Ako imate slabu cirkulaciju i malo se krećete, radite uredski posao, grijač za noge će Vam pomoći. Vaše noge biti će tople i dok sjedite. Grijaći za noge izrađuju se od granita koji se montira u metalni okvir. Grijače radimo u dimenzijama po narudžbi.
Sadrži termostat za regulaciju temperature.

Na slikama prikazan je model dimenzije 500x400x150 mm, AC230V / 350W.

Topli pultovi za ugostiteljstvo

Topli pultovi se izrađuju od raznih vrsta mramora ili granita u željenim dimenzijama. Sadrži termostat za regulaciju temperature pulta, te imamo kontrolu u održavanju topline hrane.

Opcija daljinskog uključivanja i upravljanja grijanjem

Nudimo opciju daljinskog uključivanja i upravljanja grijanjem i ostalim potrošačima, klasičnim telefonom ili mobitelom. Opširnije: www.microel.hr

TELECONTROL KATALOG 2010.pdf (613kB)

Nosač ručnika

Ovaj praktičan nosač ručnika prilagođen za Mramoterm ploču, tijekom njenog grijanja omogućiti će grijanje i sušenje ručnika.

Nosač je dostupan u dvije varijante, metalnoj i inox izvedbi.

KONTAKTI
Mramoterm
35 godina s Vama
INFORMACIJE I PRODAJA

Tel./fax: +385 51 257 414

Mramoterm ploče za grijanje:
iva@mramoterm.hr

Klimatizacija:
lucija@mramoterm.hr
TEHNIČKA PODRŠKA

Tel./fax: +385 51 257 161

Mramoterm ploče za grijanje:
elviro@mramoterm.hr

Klimatizacija:
danijel@mramoterm.hr
URED

Tel: +385 51 257 414
Fax: +385 51 257 161
mramoterm@mramoterm.hrSkype: mramoterm.grijanje
Copyright © 2021 Mramoterm
Marinići b.b., 51216 Viškovo. Hrvatska
GPS: N. 45.37 091, E. 14.39 089
Kartično plaćanje: Maestro, Mastercard, Visa, Diners