Poštovani gospodine Elviro,

Red je da vam javim da me vaših 9 ploča lijepo i ekonomično grijalo cijele zime, i to po manjoj cijeni nego što smo računali: ispalo je cca 700 kn mjesečno, s time da sam 40-ak kvadrata grijala na 22 stupnja, a 40-ak na 18. Sad je moj stan zaista ugodan, ploče lijepo izgledaju, a ja prezadovoljna. Svaka pohvala vama i gospodinu Damiru, koji se svojski namučio s mojim starinskim zidovima od cigle.
Evo nekoliko slika da vidite kako to izgleda i lijepi pozdrav!

S poštovanjem,

V.J.

Poštovani,
želim pohvaliti mramorne ploče, koje koristimo u kući već 4 godine. Ocjena 10 od 10. Grijemo se isključivo pločama. Ušteda je nevjerojatna, skuplje bi bilo grijanje na drva. Da ne govorimo o čistom zraku, bez dima, brige o dimnjaku, spremanju i cijepanju drva. Najveća prednost je što konačno možemo kuću mirno zatvoriti usred zime, i otići negdje na par dana ili duže. Kuća nas uvijek dočeka topla! Mramorne ploče se možda čine skupe kao početna investicija, ali iz dugogodišnjeg iskustva tvrdim da se višestruko isplate. Svaka čast, Mramoterm!

N.S.J.

Poštovani Elviro,
Želim da Vam prenesem moje pozitivno iskustvo sa Vašim grijaćim pločama.
Gospodin Dominiković je ugradio Mramoterm ploče u stanu moje majke u Dubrovniku. Zagrijavanje maminog stana u staroj kamenoj kući u starome gradu u Dubrovniku je bilo odlično tokom cijele zime. Zbog odličnog iskustva sa Vašim grijaćim pločama smo uveli isto grijanje i u drugom stanu u istoj kući, a planiramo i u potkorvlju nakon renoviranja.
Cjelokupna potrošnja električne energije pri kvalitetnom zagrijavanju stanja je prihvatljiva.
Nadalje želim da istaknem da je gospodin Dominiković na veoma profesionalan i ugodan način obavio svoj posao. Ostalo je samo da se sledećom prilikom poprave neki nosači koji trebaju podršku (npr. na gipsanim zidovima), sto smo se gosp. Dominiković i ja ve dogovorili.
Želim Vam i dalje puno profesionalnog uspjeha sa VaŠim veoma kvalitetnim prozvodom.
Sa poštovanjem,

M.P.

SVE RECENZIJE
Poštovani,

Vaše ploče (5 kom) kupio sam i montirao prije gotovo 20 godina. Tri sam kroz vrijeme rata poklonio, imam još 2. Kombiniram grijenje kuće s plinskom peći. Znam da ću na godinu urediti grijanje cijele kuće vašim novim pločama. Mi hrvati smo prepametni, ne znamo saslušati, razmisliti, izračunati, jednostavno se povodimo starim "dokazanim" navikama. Svi sve znaju, zato nam i je kako je, jer mi smo najpametniji! Da ne bi! Ploče mi je preporučio pok. gosp. Filak iz nekad. firme "Solić" iz Valpova. Živim u Belišću i ako sam nešto dobro odlučio u zadnjih 20 godina, onda je to Mramoterm. Veseli me nova paleta i na godinu prelazim na komplet grijanje pločama. Vašu web adresu proslijedit ću prijateljima.

 Srdačan pozdrav uz iskrene čestitke za Božić i Novu godinu. Želim Vam Mir i dobro!

A.E.

Poštovanje,
g. Gugić nam je došao montirati Vašu 'mramoterm' ploču već u ponedjeljak popodne. Koristimo se ovom vrstom grijanja prvi puta u životu.
Nakon 3 dana mogu reći da smo oduševljeni-ugodno, čisto, ne zuji - sve pet! Hvala i na učinkovitoj, vrlo brzoj ugradnji. Pozdrav firmi i Petri.
Bit ću slobodna Vas reklamirati u svom susjedstvu.

B.Š.

Jako sam zadovoljan učinkom grijanja mramornih ploča, tako da mi dvije klime rade isključivo na modu odvlaživanja, bez grijanja. Stan mi je na sjevernoj strani zgrade i gleda direktno na Dinaru, pa su udari bure izuzetno jaki. Klima jako isušuje zrak, i zato sam se odlučio na kupovinu 2 mramorne ploce. Povezano s vanjskom alu-stolarijom koju sam prethodno ugradio, mramoterm grijanje predstavlja najbolje rješenje za grijanje stanova, tako da ću ove jeseni pojačati sustav s jos dvije ploče i zaključiti sustav centralnog grijanja u svom stanu (60 m2).

R.M.


SVE RECENZIJE
KONTAKTI
Mramoterm
35 godina s Vama
INFORMACIJE I PRODAJA

Tel./fax: +385 51 257 414

Mramoterm ploče za grijanje:
iva@mramoterm.hr

Klimatizacija:
lucija@mramoterm.hr
TEHNIČKA PODRŠKA

Tel./fax: +385 51 257 161

Mramoterm ploče za grijanje:
elviro@mramoterm.hr

Klimatizacija:
danijel@mramoterm.hr
URED

Tel: +385 51 257 414
Fax: +385 51 257 161
mramoterm@mramoterm.hrSkype: mramoterm.grijanje
Copyright © 2021 Mramoterm
Marinići b.b., 51216 Viškovo. Hrvatska
GPS: N. 45.37 091, E. 14.39 089
Kartično plaćanje: Maestro, Mastercard, Visa, Diners