:: Tel./fax: +385 51 257 414 :: Email:mramoterm@mramoterm.hr

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric godinama zadovoljno „hladi i grije“ hrvatsko tržište proizvodima iz programa kućne i komercijalne serije.

10062018220331 mitsubishi arijanova 1 

 

Mitsubishi Electric klima-uređaji su u cijelom svijetu poznati kao uređaji koji svojim vrhunskim tehničkim karakteristikama, najsuvremenijim dizajnom, visokim ekološkim standardima, a nadasve besprijekornom kvalitetom, diktiraju trendove i drže razvojni primat svjetskog tržišta klima-uređaja.

 

sve tri


Jedna od funkcija kojom se Mitsubishi Electric klima-uređaji ističu na tržištu je 3D "I-SEE" SENZOR. Motorizirani senzor s 8 elemenata, za trodimenzionalnu analizu temperature u prostoriji. Osam vertikalno smještenih senzora, s mogućnošću zakretanja lijevo i desno radi 3D analizu temperature u prostoru. Takva analiza omogućuje uređaju procijeniti gdje se u prostoriji nalaze osobe. Prema želji može se odabrati funkcija "neizravnog puhanja", kako bi se izbjeglo neugodno direktno puhanje na osobe u prostoru.Također tu je i DETEKTOR PRISUTNOSTI koji kad osobe ne borave u prostoriji automatski snižava temperaturu za nekoliko stupnjeva radi dodatne uštede energije.

 

3D i See Sensor

 

Zrak je kao i voda osnovna životna potreba, stoga je svjež zrak neophodan u stvaranju zdravog životnog okruženja. Plasma Quad-sustav filtracije za čišćenje zraka unutarnjih jedinica otklanja četiri vrste zagađivača: bakterije, viruse, alergene i prašinu. Plasma Quad uništava bakterije i viruse unutar jedinice pomoću električnog polja koje djeluje poput zavjese, s optimiziranom raspodjelom električnog toka kroz cijelu rešetku.

 

maxresdefault

 

Za više informacija kontaktirajte nas na: ⬇️
📧 mail: lucija@mramoterm.hr ili
📞 tel: 091 5027 286

 

INFORMACIJE I PRODAJA

Tel./fax: +385 51 257 414
Mramoterm ploče za grijanje:
iva@mramoterm.hr
Klimatizacija:
lucija@mramoterm.hr

TEHNIČKA PODRŠKA

Tel./fax: +385 51 257 161
Mramoterm ploče za grijanje:
elviro@mramoterm.hr
Klimatizacija:
danijel@mramoterm.hr