Mramoterm
grijaća ploča

Potpuno rješenje grijanja

osviješteni način iskorištavanja energije

Bašćanska ploča
kao inspiracija

Suvremeno, estetski, dugotrajnije te za okoliš prikladnije rješenje grijanja

Mramoterm zna kako spojiti estetiku i funkcionalnost u prostoru

Došlo je ono doba godine kada temperature samo padaju i vjerojatno je velika većina vas odavno počela uključivati svoje klime, kalorifere i grijalice, plinsko ili centralno grijanje. No, u duhu ekološki osviještenog načina iskorištavanja energije koji je u posljednje vrijeme sve prisutniji, a u percepciji korisnika sve važniji, mnogi će od nas, uz ustaljene varijante zagrijavanja prostorija u kojima borave, posegnuti za nekim suvremenim, dugotrajnijim i za okoliš prikladnijim mogućnostima te vizualno atraktivnijim rješenjima.

Mramoterm ploče su estetski dotjerani jednostavni plošni oblici.

Predstavljamo vam i preporučamo grijaće ploče Mramoterm, ljepšu, zdraviju i ugodniju alternativu ustaljenim načinima grijanja, čiji su glavni atributi ekološka komponenta rada, naglašena dugovječnost trajanja te jednostavnost i atraktivnost forme i izvedbe, kao i potencijal izvrsnog uklapanja u vaše interijere.
Funkcioniraju na principu toplinskog zračenja kojim se zagrijavaju ta čvrsta tijela, svojevrsni spremnici topline, koji potom održavaju ugodnu temperaturu u prostoru, s potrošnjom od 400-500 Wh po metru četvornom u periodu od 24 sata.
Korištenjem višegodišnjeg iskustva uporabe kamena u grijanju, suvremenog promišljanja i razrađene tehnologije, tvrtka Mramoterm je stvorila sasvim novi, ekološki i estetski potpuno drugačije riješen način grijanja, koji je iznimno dugotrajan, zdrav te ugodan. Za razliku od standardnih načina grijana, kod Mramoterma su isušivanje zraka te temperaturna razlika između stropa i poda svedeni na minimum. Sva štetna zračenja proizvoda, buka pri radu ili vibracije potpuno su eliminirani, kao i mogućnosti opeklina ili strujnog udara pri doticaju sa ogrjevnim tijelom.
Mramoterm ploče, izuzev načina iskorištavanja energije i očuvanja čistog okoliša, omogućavaju zdrav i ugodan život, kao potpuno rješenje grijanja, s jamčenom dugovječnosti i garancijom trajanja od 10 godina.
Formalna jednostavnost ovih grijaćih tijela, osobito u usporedbi s uobičajenim, često nezgrapnim, kompliciranim i dominantnim grijaćim elementima, rezultira brojnim mogućnostima uklapanja ovih proizvoda u suvremene, moderne i minimalističke prostore, čak doslovnog mimikriranja Mramoterm ploča u interijere. Ploče tako postaju dio prostora, jednostavna, ali dotjerana skulptura od prirodnog materijala pričvršćena na zid, koja formom apsolutno ne ugrožava sklad i oblikovanje prostora u kojem se nalazi već ga podiže i čini suvremenijim i ljepšim.
Mramoterm je obiteljska tvrtka koja u Hrvatskoj postoji već 25 godina. Konstantnim inovacijama u radu, ulaganjem u proizvodnju te koristeći nova tehnološka dostignuća, usavršili su svoje proizvode i u posljednje su vrijeme, nakon višegodišnjeg uspješnog poslovanja na domaćem tržištu, Mramoterm ploče postale priznate i u svijetu. Brand Mramoterm se, naime, proširio i na inozemno poslovanje, gdje kvalitetom i cijenama ravnopravno konkurira ostalim proizvođačima te su postali jedna od vodećih tvrtki na području proizvodnje i ugradnje mramornih grijaćih ploča.

IZVOR: WWW.POGLEDAJ.TO

objavljeno dana: 29. 10. 2010.
KONTAKTI
Mramoterm
35 godina s Vama
INFORMACIJE I PRODAJA

Tel./fax: +385 51 257 414

Mramoterm ploče za grijanje:
iva@mramoterm.hr

Klimatizacija:
lucija@mramoterm.hr
TEHNIČKA PODRŠKA

Tel./fax: +385 51 257 161

Mramoterm ploče za grijanje:
elviro@mramoterm.hr
URED

Tel: +385 51 257 414
Fax: +385 51 257 161
mramoterm@mramoterm.hrSkype: mramoterm.grijanje
Copyright © Mramoterm
Marinići b.b., 51216 Viškovo. Hrvatska
GPS: N. 45.37 091, E. 14.39 089
Kartično plaćanje: Maestro, Mastercard, Visa, Diners